UNDER CONSTRUCTION

paragarepublic@gmail.com

Tuesday 21 December 2010

Τα 'χωσαν οι παπάδες!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Φυλλάδιο μοιράστηκε την Κυριακή στις εκκλησίες που δηλώνει πως η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή!

Δείτε μερικά ωραία:

«Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές μας...Τα μέτρα αυτά τα απαιτούν οι δανειστές μας. Δηλώνουμε δηλαδή ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων-δανειστών μας.... Όλες αυτές τις παθογένειες της κοινωνίας και της οικονομίας που σήμερα επιχειρούμε με βίαιο τρόπο να αλλάξουμε, γιατί δεν τις αλλάξαμε στην ώρα τους; Γιατί έπρεπε να φθάσουμε ως εδώ; Τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας είναι, εδώ και δεκαετίες, τα ίδια...Πώς τότε υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας ότι οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και σήμερα αισθάνονται ασφαλείς, γιατί ενεργούν ως εντολοδόχοι; Γίνονται ριζικές ανατροπές για τις οποίες άλλοτε θα αναστατωνόταν όλη η Ελλάδα και σήμερα επιβάλλονται χωρίς σχεδόν αντιδράσεις...Μια ηγεσία που δεν μπόρεσε να σταθεί υπεύθυνα απέναντι στο λαό, που καλλιέργησε τις πελατειακές σχέσεις, μόνο και μόνο γιατί είχε ως στόχο την κατοχή και τη νομή της εξουσίας ... Και από την άλλη πλευρά, ένας λαός, εμείς που λειτουργήσαμε ανεύθυνα...».

Είμαι φανατικός άθεος, αντιχριστιανός, και απεχθάνομαι τους παπάδες. Επίσης δεν ξέρω τι παιχνίδια μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια παρέμβαση.

Αλλά δεν κρύβω πως το απόλαυσα!

ΥΓ: Αμέσως μετά τον Πεταλωτή, ο πρώτος που τους κατήγγειλε ήταν το ΚΚΕ. Περίεργο, δεν είναι;

No comments: